تاریخچه کارخانه مانا
کارخانه تولید ماکارونی مانا در سال 1369 در شهر صنعتی هشتگرد که دارای مساحت 3 هکتار با زیر بنای 18000 متر مربع است با هدف تولید محصولات متنوع و مطابق ذائقه ایرانی تأسیس گردید.
این کارخانه در زمینه تولید و بسته بندی، مجهز به ماشین آلات تمام اتوماتیک بولر سوئیس و پاوان و فاوا ایتالیا می باشد و همچنین در زمینه انبارش، کنترل کیفیت و آزمایشگاه از جدیدترین و کاراترین فناوری های روز دنیا نیز استفاده می نماید.
کنترل کیفیت
به منظور کنترل، حفظ و ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی در کارخانه صنایع غذایی مانا سیستم های مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد 2008 : 9001 ISO و مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد 2005 : 22000 ISO استقرار یافته اند.
تمامی اقلام ورودی شامل مواد اولیه و مصرفی، محصولات حین فرآیند تولید و محصول نهایی در آزمایشگاه کنترل کیفیت با بهره گیری از تجهیزات آزمایشگاهی روز دنیا مورد آزمون واقع می شوند. تجهیزاتی از قبیل دستگاه سنجش استحکام کارتن، هودهای میکروبی و شیمیایی، انکوباتورهای معمولی و یخچال دار، رطوبت  سنج های فوق سریع و انواع آون و ترازوهای حساس آزمایشگاهی در آزمایشگاه صنایع غذایی مانا مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین بمنظور اطمینان از حفظ کیفیت محصولات در زمان انبارش، کلیه محصولات به مدت 72 ساعت در قرنطینه باقی مانده و پس از کنترل و تأیید نمونه شاهد محصولات تولیدی توسط کارشناسان مجرب کنترل کیفیت، محصول به بازار، توزیع خواهد شد.
خطوط تولید و بسته بندی
حفظ و ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی یکی از اصلی ترین اهداف کارخانه صنایع غذایی مانا می باشد. به منظور نیل به این هدف، از پیشرفته ترین و بروزترین خطوط و تجهیزات تولید و بسته بندی در کارخانه مانا استفاده می  گردد. تولید در کلیه خطوط به صورت پیوسته (continuous) می   باشد. همچنین سیستم کاملاً به صورت بسته بوده و از لحظه تخلیه آرد در سیلوهای آرد، تا اتمام فرآیند بسته بندی تمامی فرآیندها به صورت خودکار و تنها با نظارت اپراتور صورت می  پذیرد. سیستم های کنترلی با کمک فناوری های رایانه ای، الکترونیکی و PLC کل فرآیند تولید را کنترل نموده و امکان بروز خطا در حین تولید را به حداقل ممکن کاهش می دهند.
کلیه خطوط تولید دارای قابلیت Remote Troubleshooting بوده و در صورت بروز هرگونه مشکل کارشناسان فنی شرکت سازنده از طریق اینترنت به سیستم وارد شده و آن را حل می نمایند.
استفاده از تکنولوژی پیشرفته پلی ماتیک در خمیردان ها، امکان ایجاد خمیر در 20 ثانیه را فراهم نموده و این قابلیت به همراه ایجاد خلاء در هنگام شکل گیری خمیر، امکان رشد و تکثیر انواع باکتری و کپک را به حداقل ممکن کاهش می  دهد.
خطوط بسته بندی از ترازوهای بسیار دقیق به منظور توزین دقیق با خطای کمتر از 2% استفاده می نمایند. همچنین بمنظور حمایت از حقوق مصرف کننده و اطمینان از دقیق بودن وزن بسته ها سیستم کنترل وزن در انتهای خطوط بسته  بندی کار گذاشته شده است و علاوه بر اینکه کلیه بسته ها پس از تولید وزن شده و در صورت نامناسب بودن وزن بسته ها، به صورت خودکار جداسازی می شوند، کلیه کارتن ها نیز وزن شده تا از صحت تعداد بسته های درون کارتن نیز اطمینان حاصل شود. همچنین سیستم خودکار و پیشرفته Metal Detector نیز در صورت وجود هرگونه فلز در بسته آن را تشخیص داده و به صورت خودکار بسته مذکور راجدا سازی می نماید.
از جمله محصولات جدیدی که بدلیل سهولت و سرعت آماده سازی و همچنین تنوع طعم و مزه برای گروه های مختلف ذائقه، در کشورهای صنعتی اروپایی و آمریکایی مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گرفته، پاستای نیمه آماده می باشد. کارخانه صنایع غذایی مانا نیز از سال گذشته با بهره  گیری از تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید و بسته بندی و همچنین تهیه و ساخت فرمولاسیون طعم های سازگار با ذائقه ایرانی، اقدام به تولید و توزیع این محصول در 6 طعم نموده است.
انبارش
به منظور استفاده بهینه از فضا، سیستم انبارش در ارتفاع مورد استفاده قرار می  گیرد. بدین منظور از قفسه های طبقاتی با ارتفاع 10 متر استفاده شده است. به منظور قرار دادن پالت های محصول در داخل طبقات قفسه ها از ریشتراک استفاده می گردد. این ماشین امکان انتقال پالت تا ارتفاع بیش از 10 متر را دارا می باشد.
بمنظور اطمینان از حفظ شرایط محیطی استاندارد در انبار ، دما و رطوبت انبار، بطور پیوسته توسط بازرسین کنترل کیفیت مانیتور و کنترل می گردد. همچنین سری ساخت کلیه محصولات ارسالی و محل ارسال آنها در هنگام بارگیری توسط کارشناسان انبار و بازرسین کنترل کیفیت ثبت شده تا در صورت بروز هرگونه مشکل کیفی و بهداشتی احتمالی، امکان ردگیری و فراخوان محصولات وجود داشته باشد.